fotokromatiska_glas_1600x900.jpg.

De zomer tegemoet met een meekleurende zonnebril

Een meekleurende zonnebril is volgens ons van LensWay de beste koop in deze zomerse tijden. Dus waarom niet eens proberen, gun uzelf het gemak van een bril die werkt als een zonnebril als u buiten bent, en een gewone bril binnenshuis. U zult er geen spijt van krijgen.

Bij ons is het bestellen van een bril met meekleurende glazen erg eenvoudig.

Het werkt zo:

  1. Kies een fraai montuur uit ons brillenassortiment
  2. Kies het type bril en vul uw sterktes in
  3. Kies als extra keuze meekleurend glas, en de kleurkeuze

Meekleurende zonnebrillen werken als een normale bril en zonnebril in één. Meekleurende glazen zijn glazen die reageren op UV-licht en donkerder worden naarmate het zonnelicht sterker wordt. Als u binnenshuis een bril draagt met meekleurende glazen dan zijn de glazen licht, maar komt u buiten in het zonlicht dan kleuren de glazen donker.

Meekleurende glazen zijn daardoor de ideale keuze voor u die een bril draagt en niet steeds wil wisselen naar een zonnebril. En u hoeft ook niet meerdere brillen mee te nemen als u bijvoorbeeld een uitstapje maakt.

Met een meekleurende zonnebril heeft u een bril die u scherp zicht geeft bij alle lichtcondities, dag en nacht, zonnig of bewolkt. Onze meekleurende glazen zijn van de hoogste kwaliteit en geven 100% UV-bescherming. Dus grijp uw kans en gun uzelf het gemak van een meekleurende zonnebril, en geniet van een zicht zonder verblinding, ongeacht waar u zich bevindt.

Kies uw favoriet uit onze brilmonturen